Jäsenyys tuo monta etua

Jäsenenä saat tarpeellista tietoa yritystoiminnan kannalta ajankohtaisista asioista.

Saat jäsentiedotteen 8 – 10 kertaa vuodessa, jossa kerrotaan ajankohtaista elinkeinoelämään vaikuttavaa asiaa. Lisäksi saat Keskuskauppakamarin julkaiseman Kauppakamari-lehden tai vastaavan.

Kauppakamarin jäsenenä Sinulla on oikeus ilmaiseen puhelinneuvontaan lakiasioissa sekä laskentaan ja tilintarkastukseen liittyvissä asioissa ( vero- ja tilintarkastusasiat, työsuhdeasiat, sopimusasiat sekä yleinen juridiikka ja tavarantarkastus ovat kauppakamarin juristien erikoisalaa).

Kauppakamari järjestää jatkuvasti ajankohtaiskoulutusta. Jäsenenä voit osallistua näille kursseille ja seminaareihin muita huomattavasti edullisempaan hintaan.

Jäsenenä voit tilata Palkanlaskennan-, kirjanpito-, vero-, alv- sekä ulkomaankaupan kansiot päivityksineen edulliseen hintaan. Kansion avulla pysyt aajan tasalla palkanlaskennassa tapahtuvissa muutoksissa.

Kauppakamari antaa asiantuntija-apua monissa elinkeino- ja yrityselämän kysymyksissä mm. ulkomaankauppaan liittyvissä asioissa. Myös HTT-tavarantarkastajat ovat käytössäsi.

Jäsenenä saat Ata carnet tulliasiakirjat puoleen hintaan

Ota yhteyttä meihin ja kerromme lisää: Eero Hettula  040 551 0416 tai toimisto 019-233 222.

Liity jäseneksi

Liitä yrityksesi Länsi-Uusimaan kauppakamarin jäseneksi alla olevalla lomakkeella.