Jäsenyys tuo monta etua

Jäsenenä saat tarpeellista tietoa yritystoiminnan kannalta ajankohtaisista asioista.  Kauppakamarin kolme tärkeintä tehtävää on vaikutus, koulutus ja verkostoituminen. Kauppakamari on kansainvälinen, vaikutamme tämän kautta laatimalla ja toteuttamalla sääntöjä. Voit hyödyntää meidän kansainvälistä verkkoa ja meidän yhteistyökumppaneita, mm.  Finncham ,Enterprise Europe Network tai Business Finland

Jäsenenä saat jäsenkirjeen n. kerran kuukaudessa. Tiedotteessa kerrotaan ajankohtaista elinkeinoelämään vaikuttavista asioista. Seuraa myös kotisivujamme joissa teidotamme kaikista ajankohtaisista asioista.

Kauppakamarin jäsenenä Sinulla on oikeus ilmaiseen puhelinneuvontaan lakiasioissa sekä laskentaan ja tilintarkastukseen liittyvissä asioissa ( vero- ja tilintarkastusasiat, työsuhdeasiat, sopimusasiat sekä yleinen juridiikka ja tavarantarkastus ovat kauppakamarin juristien erikoisalaa).

Kauppakamari järjestää jatkuvasti ajankohtaiskoulutusta. Jäsenenä voit osallistua näille kursseille ja seminaareihin muita huomattavasti edullisempaan hintaan.

Jäsenenä voit tilata Koulutusonline jonka avulla kehität osaamista missä ja milloin vain ja Kauppakamaritiedon (talous ja vero, palkka ja työsuhde, juridiikka).

Kauppakamari antaa asiantuntija-apua monissa elinkeino- ja yrityselämän kysymyksissä mm. ulkomaankauppaan liittyvissä asioissa. Myös HTT-tavarantarkastajat ovat käytössäsi.

Ota yhteyttä meihin ja kerromme lisää: Eero Hettula  040 551 0416 tai toimisto 019-233 222.

Liity jäseneksi

Liitä yrityksesi Länsi-Uusimaan kauppakamarin jäseneksi alla olevalla lomakkeella.