LÄnsi-uudenmaan KAUPPAKAMARI

Länsi-Uudenmaan kauppakamari toimii Hangossa, Raaseporissa, Inkoossa ja Lohjalla. Olemme elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edistämme alueemme elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä ja valvomme elinkeinoelämän etuja olemalla tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Meidän kauttamme saat äänesi kuuluviin!
Järjestämme verkostoitumistapahtumia sekä korkealaatuisia koulutuksia ja muita tapahtumia. Tarjoamme jäsenille ilmaisia juridisia neuvontapalveluja ja autamme yrityksiä kansainvälistymään.

Verkostoidu ja vaikuta liittymällä tästä Länsi-Uudenmaan kauppakamariin.


Ajankohtaista

Keskustelua tilinpäätöksestä


Kirjapitäjän on syytä keskustella yrityksen johdon kanssa hyvissä ajoin ennen tilikauden päättymistä muun muassa omaisuuden ja velkojen sekä saamisten arvosta sekä siitä, miltä yrityksen seuraavan vuoden näkymät näyttävät. Pelkän tulos- ja taseraportin laatiminen ja sen edelleen jakelu ei ole riittävän ammattimaista toimintaa. Konsultoiva ja yhdessä tekeminen yrityksen johdon kanssa on tätä päivää.

Lue lisää

Syyskokous - höstmöte 7.12

Lue lisää

Jakelusopimuksia koskevat uudet säännöt

Toimitus- ja jakelusopimuksia eli vertikaalisia sopimuksia koskevat säännöt muuttuivat, kun komissio päivitti vertikaalisen ryhmäpoikkeusasetuksen (VBER-asetus, komission asetus (EU) 2022/720). ​​​​​​​

Lue lisää

Ulkomaalaislakiin esitetään työperusteista oleskelulupaprosessia selkeyttäviä muutoksia

Ulkomaalaislakiin esitetään työperusteista oleskelulupaprosessia selkeyttäviä muutoksia
Valtioneuvosto on antanut 25.8.2022 eduskunnalle hallituksen esityksen, jossa esitetään muutettavaksi ulkomaalaislakia ja eräitä muita lakeja

Lue lisää


HHJ HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN JÄSEN ALKAA 27.10

LUE LISÄÄ


29.11 KAUPPAKAMARIN VEROPÄIVÄ LOHJALLA

Lue lisää
​​​​​​​

23.11 TYÖKYVYN ALENTUMISEEN JA ALISUORIUTUMISEEN PUUTTUMINEN

Lue lisää