alueellamme ja kauppakamarissa tapahtuu

Vuoden alussa uutisoitiin Blastr Oy:n tehdassuunnitelmista Inkooseen, joiden taustatyössä myös Länsi-Uudenmaan kauppakamari on ollut viime vuoden aikana mukana pienellä työpanostuksellaan. Valmistelevia keskusteluita, kokouksia ja suunnitelmia on tehty eri yritysten, oppilaitosten ja sidosryhmien kanssa, jotta uusia investointeja ja työpaikkoja saataisiin alueellemme.


Vuoden alusta olemme myös laajentaneet koulutustarjontaamme erityisesti digitaalisissa koulutusalustoissamme. Työnantajille suosittelen kouluttamaan työntekijöitä suunnitelmallisesti pitkin vuotta. Tähän soveltuu hyvin reilu 150 Kauppakamarikaupassa löytyvää etäkoulutustamme, joita voi Kausikortilla valita vuodessa jopa 10 kiinnostavaa puolen päivän tai päivän mittaista koulutusta eri aihealueista kiinteään hintaan ja osallistua voi koulutuksiin pitkin vuotta. Jäsenhinnaksi muodostuu tällöin 149€/kurssi. Tutustukaa koulutustarjontaamme verkkopalvelussamme www.kauppakamarikauppa.fi

Vuoden alussa uutisoitiin Blastr Oy:n tehdassuunnitelmista Inkooseen, joiden taustatyössä myös Länsi-Uudenmaan kauppakamari on ollut viime vuoden aikana mukana pienellä työpanostuksellaan. Valmistelevia keskusteluita, kokouksia ja suunnitelmia on tehty eri yritysten, oppilaitosten ja sidosryhmien kanssa, jotta uusia investointeja ja työpaikkoja saataisiin alueellemme. Hihat on siis kääritty ja nyt varsinainen työ aloitettu investoinnin varmistamiseksi, kun positiivinen uutinen voitiin vihdoin julkistaa. Kiinnostus Länsi-Uudenmaan eri mahdollisuuksiin ja tarpeisiin onkin noussut uudelle tasolle. Esimerkiksi kuluneen viikon aikana olemme valmistelleet Liikenneministeri Harakan toivomaa tapaamista varten esityksen Länsi-Uudenmaan liikennetarpeista. Ja tarpeitahan meillä tällä alueella tosiaan löytyy. Business Finlandilla on ollut suuri rooli Inkoon Joddbölen alueen kansainvälisessä markkinoinnissa ja BF:n kanssa onkin jo sovittu jatkokeskustelut, jossa vetovastuullisille johtajille esitetään Länsi-Uudenmaan muutkin kansainvälisille toimijoille sopivat potentiaaliset alueet.
Jatketaan yhdessä töitä Länsi-Uudenmaan kehittämiseksi.
Terveisin
Tommi Knaapinen